Radio sprejemniki

Gogen otroški radio z mikrofonom, rdeč GOGDECKOKARAOKER

Šifra: 1018936
Na zalogi pri nas
54,99 €
Količina
V vsakem otroku se skriva mali pevec. Proizvajalec GoGEN poskrbi za mlade pevce in jim pomaga odkriti svoj talent zahvaljujoč CD predvajalniku in kabelskemu mikrofonu.
Naprava omogoča predvajanje glasbe iz več različnih virov. Upravljanje naprave je enostavno in pregledno zahvaljujoč zaslonu. Poleg možnosti Bluetooth pretakanja iz mobilnega telefona, boste na sprednji strani našli CD predvajalnik, ki obvlada formate CD-R/RW in omogoča predvajanje datotek MP3. Uporabite lahko tudi pesmi shranjene na USB disku, katerega vhod je na zadnji strani naprave, kjer je tudi 3,5 mm izhod za slušalke.

Mikrofon za male pevce
V paketu CD predvajalnika je tudi kabelski mikrofon. Ko ga povežete, lahko predvajano glasbo dopolnite s petjem ali govorjeno besedo. Naprava ima 6,3 mm vhod za mikrofon, tako da lahko priključite tudi drug mikrofon. Na straneh predvajalnika sta dva zvočnika z močjo 1,2 W. Na strani naprave boste našli tudi nadzor glasnosti in posamezne funkcije. Na zadnji strani igrala je tudi prostor za shranjevanje baterij, tako da lahko predvajalnik vzamete s seboj v park ali na igrišče.

- Karaoke (mikrofon vključen)
- USB vhod
- Podpora za format MP3
- Brezžično pretakanje Bluetooth
- CD pogon

Specifikacije:
- Podprti diski CD, CD-R, CD-RW, CD-MP3
- Moč 2 x 1,2 W (RMS)
- Napajanje z adapterjem (priložen) ali baterijami (6 x C baterij)

Priključki in vhodi:
- Izhod za slušalke Vhod za mikrofon 6,3 mm
- USB vhod ( največ 32 GB)


Vaši zadnji ogledani izdelki