KAVNI APARATI NA KAPSULE

KRUPS kavni aparat EA810870 Espresseria Automatic

Popolnoma avtomatski espresso Krups EA 8108 Roma z udobnim upravljanjem in enostavno uporabo. Pri kuhanju kave lahko izbirate med tremi nastavitvami temperature. V aparatu Krups lahko pripravite svoj najljubši Caffé Latte ali pa samo segrejete vodo. Avtomat sam opozarja na potrebo po čiščenju in odstranjevanju vodnega kamna.

Šifra: 1014297
Na zalogi pri dobavitelju
292,56 €
Količina

Kavni aparat Krups EA810870 Espresseria Automatic vas vrne k bistvu espressa. S tem popolnoma avtomatskim aparatom za espresso uživajte v resničnem okusu uravnotežene, aromatične kave in espressa v kompaktni obliki, ki ne dela kompromisov glede količine. Opremljen je s 3 nastavitvami temperature in 3 nastavitvami finosti mletja kave za popolno nadzirane rezultate.

 

Patentiran sistem Thermoblock Compact

Zaradi sistema KRUPS Thermoblock Compact temperatura hitro narašča, da bi lahko uživali v vroči kavi takoj ob prvi skodelici. Krajši sistem pretoka vode preprečuje zmanjšanje temperature.

 

Kot pravi barman: izbira ustrezne finosti mletja

Pripravite ristretto ali espresso kot profesionalni barman s prilagajanjem količine in finosti mletja; z avtomatsko prilagoditvijo kovinski konusno nazobčen mlinček za kavo zagotavlja izbranemu napitku optimalne rezultate, lahko pa ga ročno prilagodite svojemu okusu.

 

Natančno in enostavno upravljanje

Doživite popoln nadzor nad svojim avtomatskim aparatom za espresso z LED signalnimi lučkami za enostavno in zelo natančno uporabniško doživetje.

 

Šoba za paro za popoln cappuccino

Enostavno čiščenje za dodatno praktičnost in higieno. Šoba za paro je zadnji stik za raznovrstne napitke in vam nudi, da doma uživate v popolnem penastem cappuccinu.

 

Nastavljiva šoba za kavo

Za maksimalno praktičnost in večjo prilagodljivost je nastavljiva šoba za kavo idealna rešitev za različne velikosti skodelic, za izjemne rezultate v vaši sodelici.

 

Popolni rezultati od ristretta do lunga

Odkrijte cel niz izvrstnih okusov in močnih arom, z izjemnimi rezultati za vse okuse, od robustnega, razburljivega espressa do gladkega in izpopolnjujočega lunga.

 

 

 

 

 


Vaši zadnji ogledani izdelki