Televizorji

VOX TV 39A11H316B

Šifra: 1020033
Ni na zalogi, pokličite za dobavo.
199,99 €
HEVC (High Efficiency Video Coding), znan tudi kot H.265, je kodek za stiskanje videa. Razvit je bil za podvojitev učinkovitosti stiskanja prejšnjega standarda H.264/AVC.
PVR
USTAVITE ČAS – Pozabite na panično hitenje domov, da ne bi zamudili najljubše oddaje, kviza ali filma.
Spekter, ki ga sestavlja več kot milijarda barv, zagotavlja izjemno naravno in zvesto sliko.

Android Open Source Project je operacijski sistem pametne televizije, ki temelji na Linuxu, ki ga je razvil Google. Uporabnikom omogoča ogled in poslušanje vsebine po lastni izbiri in kadarkoli.

CI reža omogoča uporabniku dostop do šifriranih kanalov preko operaterjeve kartice CI. Ta vmesnik se uporablja za digitalno oddajanje in ščiti uporabnika pred nezakonitim gledanjem plačljivih ali prepovedanih TV kanalov.

Direct LED backlight
Gre za osvetlitev ozadja, ki jo oddajajo LED diode, razporejene po celotni dolžini za zaslonom. Prednost te enotne osvetlitve ozadja je visoka raven kontrasta, pa tudi visoka raven svetlosti.

Dolby Audio uporablja napredne tehnologije obdelave za ustvarjanje dinamične zvočne izkušnje, ki daje dodatno globino zvoka.

Oddajanje digitalnega slikovnega signala. Glede na način oddajanja obstajajo naslednji standardi: DVB-C (kabelska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (prek omrežja zemeljskih oddajnikov).

High Definition ready je osnovni standard za prikaz slike na televiziji, kar pomeni ločljivost slike 1366x768 v višino (navpično) 720 slikovnih pik oziroma 720 vrstic, ki potekajo vodoravno.

HDR
Visok dinamični razpon – se nanaša na globino kontrasta v prikazani sliki: gibanje je bolj izrazito, slika pa je bolj vznemirljiva in živa s širšo paleto barv.

Miracast / Display Share
Omogoča brezžično povezavo televizorja z mobilnim telefonom, tablico ali prenosnikom. Te tehnologije delujejo prek omrežja Wi-Fi in obe napravi morata biti v istem omrežju, da se zaslon ene naprave preslika v drugo.

WiFi integrated
Naprava je pripravljena za povezavo in pametno upravljanje preko aplikacije.

Diagonala zaslona: 39 palcev, 99cm
Vrsta zaslona: Direct LED Slim
Smart: DA
Osveževanje slike: 60 Hz
Moč zvočnikov: 2 x 8 W RMS
Priključki: 2 x HDMI, 2 x USB, Headphone out, Audio out Coax, AV in, Cl+
Ostalo: Hotel Mode, Sleep Timer, Multilanguage OSD, PVR, Miracast
Različica operacijskega sistema: Android 11
Wi-Fi: DA

Vaši zadnji ogledani izdelki