Gaming slušalke

Steelseries Arctis Nova 7 slušalke 61553

Na zalogi pri dobavitelju
175,99 €
Količina
SteelSeries Nova 7 je najnovejši dodatek k prestižni liniji slušalk SteelSeries, ki združuje vrhunsko zvočno tehnologijo, udobje in brezžično svobodo za izjemno igralno in multimedijsko izkušnjo. Ta model je zasnovan tako za zahtevne igralce kot tudi za ljubitelje kakovostne glasbe, ki iščejo vrhunsko zmogljivost in zanesljivost.
Glavne značilnosti:

Brezžična tehnologija: Nova 7 omogoča brezhibno brezžično povezljivost, zagotavljajoč visoko kakovost zvoka brez zamud ali prekinitev. Z dolgim dometom povezave in dolgotrajno baterijo omogoča ure neprekinjene uporabe.

Visokokakovosten zvok: Slušalke se ponašajo z naprednimi zvočnimi gonilniki, ki zagotavljajo bogat, čist zvok z globokimi basi in kristalno čistimi visokimi toni, kar uporabniku omogoča popolno potopitev v igre, filme ali glasbo.

Udobje na prvem mestu: Z mehkimi, udobnimi blazinicami, ki se popolnoma prilegajo ušesom in zmanjšujejo zunanji hrup, ter z lahkim in prilagodljivim naglavnim trakom, Nova 7 zagotavlja udobje tudi pri dolgotrajni uporabi.

Izjemna mikrofonska kakovost: Vgrajeni snemljivi mikrofon z možnostjo odprave šuma omogoča kristalno čiste pogovore med igrami ali video klici, kar je ključnega pomena za ekipno sodelovanje in komunikacijo.

Prilagodljivost in kontrola: Slušalke vključujejo intuitivne kontrolnike na ušesu, ki omogočajo enostavno upravljanje glasnosti, preskakovanje skladb in sprejemanje klicev brez potrebe po prekinitvi dejavnosti.

Večplatformska združljivost: SteelSeries Nova 7 je kompatibilna z različnimi napravami, vključno s PC, Mac, PlayStation, Xbox in mobilnimi napravami, kar omogoča uporabnikom, da uživajo v vrhunski zvočni izkušnji ne glede na platformo.

SteelSeries Nova 7 je idealna izbira za vsakogar, ki išče kombinacijo neprimerljive zvočne kakovosti, brezžične svobode, udobja in vzdržljivosti. Z najsodobnejšo tehnologijo in izjemno zasnovo so te slušalke zasnovane tako, da izpolnjujejo in presegajo pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov.


Specifikacije:

Tip povezave: Brezžična 2,4 GHz in Bluetooth, omogoča enostavno preklapljanje med napravami.
Čas delovanja baterije: Do 24 ur na polno napolnjeno baterijo, z možnostjo hitrega polnjenja za dodatne ure uporabe.
Zvočni gonilniki: Napredni 40 mm neodimski gonilniki, optimizirani za igralne in avdio izkušnje.
Frekvenčni odziv: 20 Hz - 20 kHz, zagotavlja bogat zvok z jasnim basom in visokimi toni.
Mikrofon: Snemljiv ClearCast mikrofon, znan po svoji kakovosti odpravljanja šuma in jasnosti glasu.
Upravljanje zvoka: Intuitivni kontrolniki na slušalkah za glasnost, preskakovanje skladb, sprejemanje klicev in mute funkcijo mikrofona.
Kompatibilnost: PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobilne naprave in druge naprave s podporo za Bluetooth ali 2,4 GHz brezžično povezavo.
Osvetlitev: Možnost prilagajanja RGB osvetlitve preko programske opreme SteelSeries Engine (odvisno od modela).
Teža: Lahka zasnova za udobje pri dolgotrajni uporabi, specifična teža ni navedena.
Materiali: Trpežni materiali z mehkimi blazinicami za ušesa za maksimalno udobje in zmanjšanje zunanje hrupnosti.
Paket vključuje: Slušalke, snemljivi mikrofon, brezžični oddajnik, kabel za polnjenje, navodila za uporabo.

Vaši zadnji ogledani izdelki